Calco automàtic i pintura interactiva

dimecres, 29 d’octubre del 2008


Hola a tots!
Doncs bé, aqui teniu el meu dibuix fet amb pintura interactiva. He agafat un dibuix de Caia Koopman que fa uns dibuixos preciosos. Jo l'he pasat a blanc i negre i traçat per després poder-ho pintar. Espero que us agradi.

Pixelart

dijous, 9 d’octubre del 2008



Hola a tots i totes! El dibuix que veieu aqui a dalt, es que e fet pet la quinzena del pixelart. M'he basat en el Mario i el comecocos perque no conce gaires altres jocs jeje.
Espero que us agradi. Adeu!

Liber 2008

dimecres, 1 d’octubre del 2008


La 26ª edició de Liber, la Feria Internacional del Llibre, es celebrarà del 8 al 10 d'octubre en el pabelló 1 del recinte de Gran Via. Promogut per la Federació del Gremi d'Editors d'Espanya, el Liber és la major plataforma de negoci de la industria editorial.

Cristiano Siqueira (Cris Vector)


Hola a tots i totes!


Avui os parlare de
Cristiano Siqueira conegut també com Cris Vector. Amb només 28 anys, Cristiano Siqueira, el "mag" de la ilustració vectorial, és un artista digital molt popular, amb un estil alguns cops impactant i sobre tot amb una tècnica espectacular amb aplicacions vectorials.

Cristiano Siqueira. "Avui he pogut reproduir les imatges que hi ha al meu cap perquè un dia ho vaig intentar i vaig fallar... així que ho vaig intertar un cop i un altre..."

 
Disseny Isaura - by Templates para novo blogger